Hae
Pyydä tarjous
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.

Yläpohjan eristeidenvaihto

Katso myynnin yhteystiedot tai Soita myyntiin

Vanhat tai pilaantuneet eristeet imuroidaan höyryn- tai ilmansulkuun asti kokonaan tai osittain pois korjaus- tai vahinkosaneerausta varten. Imuroitavia aineksia voivat olla vanhan talon orgaaniset eristeet ja hiekka sekä pehmeät villalevyt ja puhallusvilla. Ne kuljetetaan pois, ellei uusiokäytölle ole estettä.

Imun jälkeen asennetaan mahdollisesti koko uusi ilmansulkupaperi vanhan ja imussakin repeytyneen tilalle, joka joskus on vain sanomalehteä. Höyrynsulkumuoviin riittää yleensä epätiiveyskohtien paikallistaminen ja niiden tiivistäminen, erityisesti läpivientien ja saumojen kohdalta.

Myös IV-kanavien eristys tarkastetaan ja kokonaan eristämättä olevat eristetään ja repeytyneet eristeet paikataan. Paloeristämättömiin harkko- tai betonihormeihin asennetaan palovillalevyt.   Kaikki roskat ja rakennusjätteet siivotaan, etteivät ne kerää kosteutta. Koko villakerros tulee myös olla yhtenäinen ilman mitään sen välissä. Vanha pinnoitepaperi voi jäädä tiiveiltä osin villalevyjen päällä.

Tuuletus on ensiarvoisen tärkeää nimensämukaisesti tuulettuvassa tilassa. Yläpohjassa se toimii yleensä räystäiltä käsin ja joskus lisäksi päätyventtiileistä. Tarvittaessa lisäämme niitä tai asennutamme tuuletusputken katon läpi vesikatolle. Betoni- tai ontelolaatalla tuulenohjainten asennus on helmpompaa tilan salliessa. Ahtaissa tiloissa ja kevyissä yläpohjissa tuuletusta saatetaan suojata villalevyillä, jotka mahdollistavat puhallusvillan asennuksen lähemmäs reunoja.

Lopuksi lämmöneristeeksi puhalletaan tilalle rakennuttajan valitsema uusi puhallusvilla.

Hyvän rakennustavan mukainen kokonaisuus on aina tavoitteena lopputulokselle.

Saneerattava rakenne voi olla myös tasakatto, josta Leca-sorat ja mahdollisesti singelit imuroidaan ja tilalle puhalletaan uudet Leca-sorat tai muu eriste korjaussuunnitelman mukaan.

Katso myös kokonaisvaltaiset alapohjaremontit täältä:

Alapohjaremontit

"Eko-Expert on hoitanut asiat hyvin. Toimitus onnistui hienosti, oli ajallaan ja henkilökunta ammattitaitoista. Laskut olivat myös sovittuja. Voin suositella Eko-Expertiä."

Markus MyllymäkiRakennuskartio Oy

"Haluamme kiittää erinomaisesti sujuneesta urakasta ja mahtavasta asenteesta, jolla työt tehtiin. On hienoa nähdä ihmisiä, jotka tekevät työnsä hymyssä suin. Suosittelemme teitä ehdottomasti myös muille."

Hanna ja Pertti Immonen

"Kaikki meni hyvin. Aikataulu piti ja hinta piti kutinsa. Kaverit saa kiinni, kun tarvitsee. Tarjouksen saa melko pian. Jos ollaan päästy kauppoihin, hinta on pitänyt hyvin."

Ari KatajalaKattotutka

"Sen perusteella, mitä mä olin mukana, niin voi sanoa, että hyvin meni Eko-Expertin kanssa Leca-soran ja puhallusvillan kanssa"

Juha NieminenHartela

"Yhteistyö on sujunut mainiosti. Palvelu on ollut hyvää ja ammattimaista. Aikataulut ovat pitäneet ja tuote on ollut sovitun mukaista."

Pasi HamunenRakennuskartio Oy

"Hommat ovat menneet ok.
Ei ole ollut suurempia ongelmia."

Kari KeränenSkanska

"Ollaan oltu tyytyväisiä Eko-Expertin toimintaan. Ei mitään huomautettavaa. Oma-aloitteisesti pojat ovat puhaltaneet aina. Hyvin on mennyt."

Mikko LehikoinenUudenmaan Rakennuspalvelu

"Olen tehnyt Eko-Expertin kanssa töitä pitkään ja hyvin on mennyt.
Kaikki on mennyt erittäin hyvin 5-6 v."

Veijo TurkiaRakennuspartio Oy

"Kaikki meni ihan kuin sovittu. Olen tehnyt useita hankkeita heidän kanssaan. Todennäköisesti tulee myös tähän nykyiseen kohteeseen heiltä villaa."

Juha KarhuUudenmaan Mestari-Rakentajat Oy

"Olen käyttänyt useasti, tilannut villaa.
Aivan loistavasti on yhteistyö pelannut. Hyvin on mennyt."

Mika RautioRealco

"Ihan hyvin meni kaikki.
Hyvin onnistui. Kaikki ok."

Vesa RantanenTurun Teollisuuden Rakentajat Oy

"Meillä on täällä työmaalla 12 erillis-/paritaloa. Kaikkien yläpohjaan tehtiin Eko-Expertin puhallusvillalla eristys. Kaikki meni suunnitelmien mukaan hyvin."

Mika PeltonenHausia Oy

"Hommat ovat menneet hyvin, ei mitään moittimista. Yhdyshenkilö ja Eko-Expert ovat hoitaneet asiansa hyvin."

Matti OrelaJärvenpään Isännöintipalvelu Oy

"Eko-Expert on hoitanut hommansa aina hyvin."

Hannu LaurentoRakennus Oy Wareco