Hae

Puhallusvillat yksityisasiakkaille

Katso myynnin yhteystiedot tai Soita myyntiin

Puhallamme villaa kaikkiin rakenteisiin aina yläpohjasta seiniin ja lattioihin. Oli kyseessä sitten pelkkä lisälämmöneristys tai vanhan talon kokonaisvaltainen saneeraus, meiltä löytyvät konstit joka rakenteen villoitukseen ja eristeidenvaihtoihin.

Tutustumme taloon katselmuksella ja laadimme tarjouksen yhdessä tai itsenäisesti havaituista korjaustarpeista. Välikatolla huolehditaan kaikista tarvittavista tiivistys- ja eristystöistä, tuuletusta unohtamatta.

Pelkkä vahvakaan villakerros ei vielä täysin riitä kattavaan kokonaiseristykseen. Myös villan alla olevan ilman- tai höyrynsulun tiiveys on tärkeää. 1960-luvulta alkaen pientaloissa on pääsääntöisesti käytetty höyrynsulkumuovia. Normaaliin toimintaamme kuuluu lisäeristyksissäkin höyrynsulun tiiveystarkastus IV-kanavien ja savupiippujen läpivientien kohdilta, jotka ovat saattaneet olla repeytyneitä jo alusta alkaen. Vastaan voi tulla myös tiivistämättömiä saumoja.

Näistä epätiiveyskohdista asunnon lämpöä ja sen mukana kosteutta virtaa yläpohjaan, aiheuttaen näin kosteusvaurion riskin, mikäli se pääsee kondensoitumaan rakenteisiin tai peltikattoon, kun aluskatettakaan ei aina ole.

Huoneiston sisäilma puolestaan pyrkii keräämään korvausilmaa rakenteiden läpi eli myös höyrynsulun läpi yläpohjasta, jonka mukana kulkeutuu epäpuhtauksia, kuten villa- ja katupölyä villasta, jota sinne räystäiltä päätyy. Läpivientikohdat avataan villasta tarkastus- ja tiivistystyön ajaksi.

Myös IV-kanavien eristys tarkastetaan ja kokonaan eristämättä olevat eristetään ja repeytyneet eristeet paikataan. Paloeristämättömiin harkko- tai betonihormeihin asennetaan palovillalevyt.   Kaikki roskat ja rakennusjätteet siivotaan, etteivät ne kerää kosteutta.

Tuuletus on ensiarvoisen tärkeää nimensämukaisesti tuulettuvassa tilassa. Yläpohjassa se toimii yleensä räystäiltä käsin ja joskus lisäksi päätyventtiileistä. Tarvittaessa lisäämme niitä tai asennutamme tuuletusputken katon läpi vesikatolle. Betoni- tai ontelolaatalla tuulenohjainten asennus on helpompaa tilan salliessa. Ahtaissa tiloissa ja kevyissä yläpohjissa tuuletusta saatetaan suojata villalevyillä, jotka mahdollistavat puhallusvillan asennuksen lähemmäs reunoja.

Hyvän rakennustavan mukainen kokonaisuus on aina tavoitteena lopputulokselle. Toteutamme myös kokonaisvaltaisia eristeiden vaihtoja.

Tarjoukset ja tilausvahvistukset toimitamme aina kirjallisesti etukäteen. Ei piilokuluja eikä yllätyksiä. Läpinäkyvyys on avainasia.

Miksi puhallusvilla Eko-Expertiltä?

  • Tehokkaat puhalluskoneet
  • Suuri puhalluskapasiteetti
  • Nykyaikainen ja edistyksellinen kalusto
  • Ammattitaitoiset puhaltajat
  • Pitävät aikataulut
  • Pitkät puhallusmatkat, pysty- ja vaakasuunnassa
  • Kaikki puhallusvillatyypit
  • Myös "avaimet käteen" -ratkaisut
  • Työlle 2 vuoden takuu
  • Kotitalousvähennys hyödynnettävissä

"Eko-Expert on hoitanut asiat hyvin. Toimitus onnistui hienosti, oli ajallaan ja henkilökunta ammattitaitoista. Laskut olivat myös sovittuja. Voin suositella Eko-Expertiä."

Markus MyllymäkiRakennuskartio Oy

"Haluamme kiittää erinomaisesti sujuneesta urakasta ja mahtavasta asenteesta, jolla työt tehtiin. On hienoa nähdä ihmisiä, jotka tekevät työnsä hymyssä suin. Suosittelemme teitä ehdottomasti myös muille."

Hanna ja Pertti Immonen

"Kaikki meni hyvin. Aikataulu piti ja hinta piti kutinsa. Kaverit saa kiinni, kun tarvitsee. Tarjouksen saa melko pian. Jos ollaan päästy kauppoihin, hinta on pitänyt hyvin."

Ari KatajalaKattotutka

"Sen perusteella, mitä mä olin mukana, niin voi sanoa, että hyvin meni Eko-Expertin kanssa Leca-soran ja puhallusvillan kanssa"

Juha NieminenHartela

"Yhteistyö on sujunut mainiosti. Palvelu on ollut hyvää ja ammattimaista. Aikataulut ovat pitäneet ja tuote on ollut sovitun mukaista."

Pasi HamunenRakennuskartio Oy

"Hommat ovat menneet ok.
Ei ole ollut suurempia ongelmia."

Kari KeränenSkanska

"Ollaan oltu tyytyväisiä Eko-Expertin toimintaan. Ei mitään huomautettavaa. Oma-aloitteisesti pojat ovat puhaltaneet aina. Hyvin on mennyt."

Mikko LehikoinenUudenmaan Rakennuspalvelu

"Olen tehnyt Eko-Expertin kanssa töitä pitkään ja hyvin on mennyt.
Kaikki on mennyt erittäin hyvin 5-6 v."

Veijo TurkiaRakennuspartio Oy

"Kaikki meni ihan kuin sovittu. Olen tehnyt useita hankkeita heidän kanssaan. Todennäköisesti tulee myös tähän nykyiseen kohteeseen heiltä villaa."

Juha KarhuUudenmaan Mestari-Rakentajat Oy

"Olen käyttänyt useasti, tilannut villaa.
Aivan loistavasti on yhteistyö pelannut. Hyvin on mennyt."

Mika RautioRealco

"Ihan hyvin meni kaikki.
Hyvin onnistui. Kaikki ok."

Vesa RantanenTurun Teollisuuden Rakentajat Oy

"Meillä on täällä työmaalla 12 erillis-/paritaloa. Kaikkien yläpohjaan tehtiin Eko-Expertin puhallusvillalla eristys. Kaikki meni suunnitelmien mukaan hyvin."

Mika PeltonenHausia Oy

"Hommat ovat menneet hyvin, ei mitään moittimista. Yhdyshenkilö ja Eko-Expert ovat hoitaneet asiansa hyvin."

Matti OrelaJärvenpään Isännöintipalvelu Oy

"Eko-Expert on hoitanut hommansa aina hyvin."

Hannu LaurentoRakennus Oy Wareco