Hae

Puhallusvillan valmistus

Katso myynnin yhteystiedot tai Soita myyntiin

Suomessa markkinoilla olevat puhallusvillat jaetaan mineraali- ja puukuitueristeisiin. Mineraalivillat jakaantuvat kivi- ja lasivilloihin.

Puukuitueristeet tunnetaan ehkä paremmin selluvillana, joka oli markkinointinimenä hyvin yleisesti kun tuotteen valmistusta Suomessa aloitettiin.

Mineraalipuhallusvillat valmistetaan Suomessa pääasiassa muun mineraalivillan sivutuotteista, leikkauskaistoista, rikkoontuneista pakkauksista jne. Suomeen myös tuodaan hiukan kivivillaa sekä lasivillaa.

Eko-Expert valmistaa valmistaa uusiotuotteena kivi- ja lasipuhallusvillaa, hyödyntäen teollisuudelta saamiaan ylimääräisiä villaeriä. Mineraalipuhallusvilla valmistetaan kuiduttamalla villalevyt tai –matot sopivan kokoiseksi partikkeleiksi, jotka sitten pakataan tiukkaan pakkaukseen. Mitään muita aineita ei villaan lisätä tässä valmistusvaiheessa.

Puukuitu- eli selluvilla valmistetaan keräyspaperista, joka pääasiassa on sanomalehtipaperia.

Paperi murskataan hienojakoiseksi massaksi ja siihen lisätään boorihappoa ja booraksia yhteensä noin 20 paino-%:a. Tällä hidastetaan paperimurskan palamista ja homehtumista. Valmis tuote pakataan kuten mineraalivillat ja näin nämä tuotteet ovat valmiita toimitettavaksi puhallusvilla urakoitsijoille.

Suomen markkinoilla on mm. seuraavia tuotemerkkejä: Softwool kivivilla, Rockwool, Paroc, Termex, Ekovilla, Softwool lasivilla, Isover, Guardian jne.

Miksi puhallusvilla Eko-Expertiltä?

  • Tehokkaat puhalluskoneet
  • Suuri puhalluskapasiteetti
  • Nykyaikainen ja edistyksellinen kalusto
  • Ammattitaitoiset puhaltajat
  • Pitävät aikataulut
  • Pitkät puhallusmatkat, pysty- ja vaakasuunnassa
  • Kaikki puhallusvillatyypit
  • Myös "avaimet käteen" -ratkaisut
  • Työlle 2 vuoden takuu
  • Kotitalousvähennys hyödynnettävissä

"Eko-Expert on hoitanut asiat hyvin. Toimitus onnistui hienosti, oli ajallaan ja henkilökunta ammattitaitoista. Laskut olivat myös sovittuja. Voin suositella Eko-Expertiä."

Markus MyllymäkiRakennuskartio Oy

"Haluamme kiittää erinomaisesti sujuneesta urakasta ja mahtavasta asenteesta, jolla työt tehtiin. On hienoa nähdä ihmisiä, jotka tekevät työnsä hymyssä suin. Suosittelemme teitä ehdottomasti myös muille."

Hanna ja Pertti Immonen

"Kaikki meni hyvin. Aikataulu piti ja hinta piti kutinsa. Kaverit saa kiinni, kun tarvitsee. Tarjouksen saa melko pian. Jos ollaan päästy kauppoihin, hinta on pitänyt hyvin."

Ari KatajalaKattotutka

"Sen perusteella, mitä mä olin mukana, niin voi sanoa, että hyvin meni Eko-Expertin kanssa Leca-soran ja puhallusvillan kanssa"

Juha NieminenHartela

"Yhteistyö on sujunut mainiosti. Palvelu on ollut hyvää ja ammattimaista. Aikataulut ovat pitäneet ja tuote on ollut sovitun mukaista."

Pasi HamunenRakennuskartio Oy

"Hommat ovat menneet ok.
Ei ole ollut suurempia ongelmia."

Kari KeränenSkanska

"Ollaan oltu tyytyväisiä Eko-Expertin toimintaan. Ei mitään huomautettavaa. Oma-aloitteisesti pojat ovat puhaltaneet aina. Hyvin on mennyt."

Mikko LehikoinenUudenmaan Rakennuspalvelu

"Olen tehnyt Eko-Expertin kanssa töitä pitkään ja hyvin on mennyt.
Kaikki on mennyt erittäin hyvin 5-6 v."

Veijo TurkiaRakennuspartio Oy

"Kaikki meni ihan kuin sovittu. Olen tehnyt useita hankkeita heidän kanssaan. Todennäköisesti tulee myös tähän nykyiseen kohteeseen heiltä villaa."

Juha KarhuUudenmaan Mestari-Rakentajat Oy

"Olen käyttänyt useasti, tilannut villaa.
Aivan loistavasti on yhteistyö pelannut. Hyvin on mennyt."

Mika RautioRealco

"Ihan hyvin meni kaikki.
Hyvin onnistui. Kaikki ok."

Vesa RantanenTurun Teollisuuden Rakentajat Oy

"Meillä on täällä työmaalla 12 erillis-/paritaloa. Kaikkien yläpohjaan tehtiin Eko-Expertin puhallusvillalla eristys. Kaikki meni suunnitelmien mukaan hyvin."

Mika PeltonenHausia Oy

"Hommat ovat menneet hyvin, ei mitään moittimista. Yhdyshenkilö ja Eko-Expert ovat hoitaneet asiansa hyvin."

Matti OrelaJärvenpään Isännöintipalvelu Oy

"Eko-Expert on hoitanut hommansa aina hyvin."

Hannu LaurentoRakennus Oy Wareco