Hae
Pyydä tarjous
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.

Puhallusvillakoneet asiakkaan tarpeisiin räätälöitynä

Katso myynnin yhteystiedot tai Soita myyntiin

Laadukkaat puhallusvillakoneet 20 vuoden kehitystyön tuloksena niin mineraalivillojen kivivilla ja lasivilla kuin puukuitueriste selluvillan puhaltamiseen.

Rockmaster -puhallusvillakoneet räätälöidään asiakkaan tarpeita vastaavaksi, jotta koneessa olisi parhaat mahdolliset ominaisuudet eri puhallusvillatyyppien puhaltamiseksi.

Eko-Expertin kehittämät ja valmistamat Rockmaster -puhalluskoneet ovat kehittyneet jatkuvassa, todellisessa työkohdekäytössä vaativaan käyttöön soveltuviksi.

Koneissa yhdistyvät niin käytännöllisyys, huoltoystävällisyys ja toimintavarmuus kuin alan nykyaikainen teknologia.

Asiakaslähtöinen räätälöinti mahdollistaa esimerkiksi erilaisia kompressoritehoja ja moottorivaihtoehtoja, myös lokerosyöttimen koko voidaan valita käyttökohteen mukaan.

Monikäyttöiset ja laadukkaat Rockmaster -puhallusvillakoneet soveltuvat kaikille villalaaduille.

Puhalluskoneita on mahdollista tilata myös kaukosäätimellä toimivina sekä langallisina että langattomina täysautomatisoituina versioina.

Uudet, huippumodernit puhallusvillakoneet

Eko-Expertin kehitystyön tuloksena on syntynyt uudet, huippumodernit, kolmannen sukupolven puhallusvillakoneet.

Uudet puhalluskoneet ovat lähes äänettömiä, huoltovapaita ja tasaisesti kaikkia puhallusvillatyyppejä syöttäviä alansa edelläkävijöitä.

Itse kone toimii ilman öljyä ja polttoainetta, joten rikkoutuvia osia on paljon vähemmän. Koneet saavat tarvitsemansa virran kuorma-auton järjestelmästä, auton käydessä tyhjäkäynnillä. Ei enää käryyttäviä polttomoottoreita.

Koneet ovat kauko-ohjattavissa jopa 600 metrin päästä, jolloin pitempienkin matkojen puhaltaminen onnistuu helposti.

Mikäli koneeseen joutuu jostain syystä vieraita esineitä, kone tunnistaa ne automaattisesti ja estää lisävahinkojen syntymisen pysähtymällä.

Villan karhaimet, kompressorin kierrokset ja puhallusvillan syöttö ovat mahdollista säätää erittäin tarkasti suoraan kauko-ohjaimesta, jolloin saadaan optimaalinen puhallusteho kohteeseen sopivana.

Haluatko tietää lisää? Soita Kaleville 040 900 7935

"Eko-Expert on hoitanut asiat hyvin. Toimitus onnistui hienosti, oli ajallaan ja henkilökunta ammattitaitoista. Laskut olivat myös sovittuja. Voin suositella Eko-Expertiä."

Markus MyllymäkiRakennuskartio Oy

"Haluamme kiittää erinomaisesti sujuneesta urakasta ja mahtavasta asenteesta, jolla työt tehtiin. On hienoa nähdä ihmisiä, jotka tekevät työnsä hymyssä suin. Suosittelemme teitä ehdottomasti myös muille."

Hanna ja Pertti Immonen

"Kaikki meni hyvin. Aikataulu piti ja hinta piti kutinsa. Kaverit saa kiinni, kun tarvitsee. Tarjouksen saa melko pian. Jos ollaan päästy kauppoihin, hinta on pitänyt hyvin."

Ari KatajalaKattotutka

"Sen perusteella, mitä mä olin mukana, niin voi sanoa, että hyvin meni Eko-Expertin kanssa Leca-soran ja puhallusvillan kanssa"

Juha NieminenHartela

"Yhteistyö on sujunut mainiosti. Palvelu on ollut hyvää ja ammattimaista. Aikataulut ovat pitäneet ja tuote on ollut sovitun mukaista."

Pasi HamunenRakennuskartio Oy

"Hommat ovat menneet ok.
Ei ole ollut suurempia ongelmia."

Kari KeränenSkanska

"Ollaan oltu tyytyväisiä Eko-Expertin toimintaan. Ei mitään huomautettavaa. Oma-aloitteisesti pojat ovat puhaltaneet aina. Hyvin on mennyt."

Mikko LehikoinenUudenmaan Rakennuspalvelu

"Olen tehnyt Eko-Expertin kanssa töitä pitkään ja hyvin on mennyt.
Kaikki on mennyt erittäin hyvin 5-6 v."

Veijo TurkiaRakennuspartio Oy

"Kaikki meni ihan kuin sovittu. Olen tehnyt useita hankkeita heidän kanssaan. Todennäköisesti tulee myös tähän nykyiseen kohteeseen heiltä villaa."

Juha KarhuUudenmaan Mestari-Rakentajat Oy

"Olen käyttänyt useasti, tilannut villaa.
Aivan loistavasti on yhteistyö pelannut. Hyvin on mennyt."

Mika RautioRealco

"Ihan hyvin meni kaikki.
Hyvin onnistui. Kaikki ok."

Vesa RantanenTurun Teollisuuden Rakentajat Oy

"Meillä on täällä työmaalla 12 erillis-/paritaloa. Kaikkien yläpohjaan tehtiin Eko-Expertin puhallusvillalla eristys. Kaikki meni suunnitelmien mukaan hyvin."

Mika PeltonenHausia Oy

"Hommat ovat menneet hyvin, ei mitään moittimista. Yhdyshenkilö ja Eko-Expert ovat hoitaneet asiansa hyvin."

Matti OrelaJärvenpään Isännöintipalvelu Oy

"Eko-Expert on hoitanut hommansa aina hyvin."

Hannu LaurentoRakennus Oy Wareco