Hae
Eko-Expert
Pyydä tarjous
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.

Lecasora kokemuksella Eko-Expertiltä

Katso myynnin yhteystiedot tai Soita myyntiin

Eko-Expert on kokenut toimija lecasoran parissa. Myynti, asennus, poisto ja uusiokäyttö – yhdestä osoitteesta. Eko-Expert myy, markkinoi ja puhaltaa uutta lecasoraa, imee vanhat lecasorat ja kierrättää asiakkaan tarpeiden mukaan käytetyn lecasoran.

Kehittämämme tekniikan avulla lecasora voidaan imeä suoraan avolavoille ja välivarastoida tiloihimme myöhempää käyttöä varten. Myöhempi käyttö voi olla esimerkiksi lecasoran uudelleen puhaltaminen. Lecasora voidaan siirtää myös katolta toiselle.

Tämä tekniikka mahdollistaa lecasoran uusiokäytön ja voit säästää paitsi kustannuksissa  myös luontoa.

Lecasora vaivattomasti

Lecasora kestää hyvin tavallisten liikennealueiden kuormitusta sekä toistuvaa jäätymistä ja sulamista. Näiden ominaisuuksiensa vuoksi sitä käytetään rakennusten ylä- ja alapohjan eristeenä.

Lecasoraa käytetään myös routaeristeenä sekä kapilaarikatkona katkaisemaan kosteuden nousu rakennukseen.

Tilaamalla lecasoran valmiina pakettina Eko-Expertiltä varmistat, että tuotteet ja ratkaisut nivoutuvat varmasti yhteen ja vältyt näin tarpeettomilta viivästyksiltä.

Saat kuljetuksen ja puhalluksen samalla kertaa. Puhallamme Maxit Leca-soran suoraan säiliöstä haluttuun kohteeseen tai toimitamme sen halutessanne säkeissä.

Hoidamme lecasoran urakoinnin aina pienistä omakotirakentajan tarpeista suurten rakennusliikkeiden mittaviin hankkeisiin nykyaikaisen kalustomme avulla, nopeasti ja tehokkaasti.

"Eko-Expert on hoitanut asiat hyvin. Toimitus onnistui hienosti, oli ajallaan ja henkilökunta ammattitaitoista. Laskut olivat myös sovittuja. Voin suositella Eko-Expertiä."

Markus MyllymäkiRakennuskartio Oy

"Haluamme kiittää erinomaisesti sujuneesta urakasta ja mahtavasta asenteesta, jolla työt tehtiin. On hienoa nähdä ihmisiä, jotka tekevät työnsä hymyssä suin. Suosittelemme teitä ehdottomasti myös muille."

Hanna ja Pertti Immonen

"Kaikki meni hyvin. Aikataulu piti ja hinta piti kutinsa. Kaverit saa kiinni, kun tarvitsee. Tarjouksen saa melko pian. Jos ollaan päästy kauppoihin, hinta on pitänyt hyvin."

Ari KatajalaKattotutka

"Sen perusteella, mitä mä olin mukana, niin voi sanoa, että hyvin meni Eko-Expertin kanssa Leca-soran ja puhallusvillan kanssa"

Juha NieminenHartela

"Yhteistyö on sujunut mainiosti. Palvelu on ollut hyvää ja ammattimaista. Aikataulut ovat pitäneet ja tuote on ollut sovitun mukaista."

Pasi HamunenRakennuskartio Oy

"Hommat ovat menneet ok.
Ei ole ollut suurempia ongelmia."

Kari KeränenSkanska

"Ollaan oltu tyytyväisiä Eko-Expertin toimintaan. Ei mitään huomautettavaa. Oma-aloitteisesti pojat ovat puhaltaneet aina. Hyvin on mennyt."

Mikko LehikoinenUudenmaan Rakennuspalvelu

"Olen tehnyt Eko-Expertin kanssa töitä pitkään ja hyvin on mennyt.
Kaikki on mennyt erittäin hyvin 5-6 v."

Veijo TurkiaRakennuspartio Oy

"Kaikki meni ihan kuin sovittu. Olen tehnyt useita hankkeita heidän kanssaan. Todennäköisesti tulee myös tähän nykyiseen kohteeseen heiltä villaa."

Juha KarhuUudenmaan Mestari-Rakentajat Oy

"Olen käyttänyt useasti, tilannut villaa.
Aivan loistavasti on yhteistyö pelannut. Hyvin on mennyt."

Mika RautioRealco

"Ihan hyvin meni kaikki.
Hyvin onnistui. Kaikki ok."

Vesa RantanenTurun Teollisuuden Rakentajat Oy

"Meillä on täällä työmaalla 12 erillis-/paritaloa. Kaikkien yläpohjaan tehtiin Eko-Expertin puhallusvillalla eristys. Kaikki meni suunnitelmien mukaan hyvin."

Mika PeltonenHausia Oy

"Hommat ovat menneet hyvin, ei mitään moittimista. Yhdyshenkilö ja Eko-Expert ovat hoitaneet asiansa hyvin."

Matti OrelaJärvenpään Isännöintipalvelu Oy

"Eko-Expert on hoitanut hommansa aina hyvin."

Hannu LaurentoRakennus Oy Wareco