Hae
Pyydä tarjous
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.

Leca-soran puhallukset ja kippitoimitukset

Katso myynnin yhteystiedot tai Soita myyntiin

Eko-Expert toteuttaa lecasoran puhallukset vuosien ammattitaidolla ja kokemuksella. Vuosien mittaan olemme palvelleet monipuolisia kohteita aina yksityisen omakotitalorakentajan tarpeista suurien rakennusliikkeiden vaatimuksiin.

Nykyaikainen kalusto mahdollistaa tehokkaan puhalluksen. Lisäksi autot ovat varustettu seurantalaitteilla, joilla todellinen työaika saadaan selkeästi ja varmasti selville.

Lecasora puhalletaan lattian alle tai muuhun tarvittavaan kohteeseen erillisellä, tarkoitukseen soveltuvalla puhalluslaitteella.

Leca-sora tiivistetään kantavassa alapohjassa sekä välipohjassa 500 mm:n välein, 80-100 kg:n täryleyyllä. Tarjoamme tarvittaessa puhallus- ja tärytystyöt avaimet käteen-periaatteella.

Olemme kehittäneet myös pölyttömän Leca-soran siirron / puhalluksen, jolla voimme palvella esim. linjasaneerauksissa. Myös kippitoimitukset onnistuu kauttamme.

Sepelin, singelin ja muiden kiviainesten puhallukset

Puhallamme singeliä vesikatoille, joista vanha singeli voidaan myös suurtehoimuroida, ja sepeliä, yleensä pestyä, sekä muita somerotuotteita väli- ja alapohjiin. Raekoot 1-16. Tarvittaessa nollaa ja hiekkaa, jos pöly ei haittaa. Pestyllä sepelillä voidaan tehdä kapillaarikatko alapohjaan.

"Eko-Expert on hoitanut asiat hyvin. Toimitus onnistui hienosti, oli ajallaan ja henkilökunta ammattitaitoista. Laskut olivat myös sovittuja. Voin suositella Eko-Expertiä."

Markus MyllymäkiRakennuskartio Oy

"Haluamme kiittää erinomaisesti sujuneesta urakasta ja mahtavasta asenteesta, jolla työt tehtiin. On hienoa nähdä ihmisiä, jotka tekevät työnsä hymyssä suin. Suosittelemme teitä ehdottomasti myös muille."

Hanna ja Pertti Immonen

"Kaikki meni hyvin. Aikataulu piti ja hinta piti kutinsa. Kaverit saa kiinni, kun tarvitsee. Tarjouksen saa melko pian. Jos ollaan päästy kauppoihin, hinta on pitänyt hyvin."

Ari KatajalaKattotutka

"Sen perusteella, mitä mä olin mukana, niin voi sanoa, että hyvin meni Eko-Expertin kanssa Leca-soran ja puhallusvillan kanssa"

Juha NieminenHartela

"Yhteistyö on sujunut mainiosti. Palvelu on ollut hyvää ja ammattimaista. Aikataulut ovat pitäneet ja tuote on ollut sovitun mukaista."

Pasi HamunenRakennuskartio Oy

"Hommat ovat menneet ok.
Ei ole ollut suurempia ongelmia."

Kari KeränenSkanska

"Ollaan oltu tyytyväisiä Eko-Expertin toimintaan. Ei mitään huomautettavaa. Oma-aloitteisesti pojat ovat puhaltaneet aina. Hyvin on mennyt."

Mikko LehikoinenUudenmaan Rakennuspalvelu

"Olen tehnyt Eko-Expertin kanssa töitä pitkään ja hyvin on mennyt.
Kaikki on mennyt erittäin hyvin 5-6 v."

Veijo TurkiaRakennuspartio Oy

"Kaikki meni ihan kuin sovittu. Olen tehnyt useita hankkeita heidän kanssaan. Todennäköisesti tulee myös tähän nykyiseen kohteeseen heiltä villaa."

Juha KarhuUudenmaan Mestari-Rakentajat Oy

"Olen käyttänyt useasti, tilannut villaa.
Aivan loistavasti on yhteistyö pelannut. Hyvin on mennyt."

Mika RautioRealco

"Ihan hyvin meni kaikki.
Hyvin onnistui. Kaikki ok."

Vesa RantanenTurun Teollisuuden Rakentajat Oy

"Meillä on täällä työmaalla 12 erillis-/paritaloa. Kaikkien yläpohjaan tehtiin Eko-Expertin puhallusvillalla eristys. Kaikki meni suunnitelmien mukaan hyvin."

Mika PeltonenHausia Oy

"Hommat ovat menneet hyvin, ei mitään moittimista. Yhdyshenkilö ja Eko-Expert ovat hoitaneet asiansa hyvin."

Matti OrelaJärvenpään Isännöintipalvelu Oy

"Eko-Expert on hoitanut hommansa aina hyvin."

Hannu LaurentoRakennus Oy Wareco